Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatásaink

 • Pedikűr – hagyományos pedikűr szolgáltatásokon túl, gyógypedikűr (benőtt köröm, gyulladt, gombás köröm ellátás, lábápolás)

A pedikűrt nagy tapasztalatú, modern nyugati eszközöket használó pedikűrös szakemberünk végzi. Amennyiben orvosi segítség, konzultáció szükséges, bőrgyógyász - keleti gyógyász szakemberünk rendelkezésre áll.

 •  Lábszárfekély kezelés és gondozás – modern kötszerekkel és speciális gyógynövény készítményekkel

A lábszárfekély igazi orvosi "crux medicorum ", sokan, sokféleképpen kezelik, ami következtében a fekélyek kórokozókkal való felülfertőződése, ekzematizálódása jelenik meg. Az általunk alkalmazott módszerek többfélék. Mintegy 20 éve vezető orvosunk által tesztelt és kikisérletezett gyógynövény komplexum alkalmazásával kezelésre nehezen reagáló fekélyek is javulásnak indulnak. Természetesen más, keleti méregtelenítő, keringésjavító eszközök is rendelkezésünkre állnak. 

 •  Diabeteses láb kezelése, gondozása, speciális lábgyógyászati szerekkel

A cukorbetegek lába érzékeny minden külső hatásra. A cukorbetegség egyszerűen fogalmazva a "sejtek éhezése", amikor a glycos nem jut be a sejtekbe. A keleti gyógyászat ezt speciális anyagcsere zavarnak tekinti, s tudományosan bizonyított gyógynövényei alkalmazása javítja a sejtek anyagcseréjét, csökkenti éhezésüket. A képződő hámsérülések, fekélyek kezelésére olyan készítményt alkalmazunk, amely egyesíti a nyugati és keleti kutatások eredményeit, segíti az éhező sejtek anyagcseréjét.

 •  Sebkezelések

A testfelületi sebek (fekélyek, trophikus fekélyek) kezelése nem mindig egyszerű. A nyugati gyógyászat speciális kötszerek, műtétek alkalmazásával éri el eredményeit. Ezt mi kiegészítjük speciális gyógynövénykészítményekkel, speciális krémekkel, lézer, fény és biokibernetikai eszközök alkalmazásával.

 •  Lézer kezelés

A lézer olyan fény, amely párhuzamosan haladó, egy ritmusban rezgő azonos frekvenciájú (színű) hullámokból áll. Ebben a formában a természetben nem található meg, de bizonyítottan hat a biológiai szervezetekre. Mind a biológiai aktív pontok (akupunktúrás vagy marma pontok), mind a sebfelszíneken alkalmazva javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza az immunrendszer működését. Jól használható funkcionális zavarok, mozgásszervi panaszok, sebgyógyítás, ránctalanítás esetében is. Mind He-Ne, mind Infravörös lézer rendelkezésünkre áll. Speciális toldalékokkal üregi (aranyér, garat, stb.) kezelések is végezhetőek.

 •  Magnetotherápia

Az általunk alkalmazott biokibernetikai (magnetofrekvenciás) rendszer speciálisan kerül kialakításra, az adott beteg szükségletei szerint. A beteg vizsgálata során meghatározzuk azokat az élettani problémákat, amelyek okai vagy tünetei az adott betegségnek, s az így, az adott problémára ható egyedi frekvencia csomaggal történik a kezelés. Igény esetén a készülék megvásárolható tartós otthoni használat céljára is.

 • Talp,-és lábmasszázs

A talp és a láb reflexzónáinak kezelése, a keringés javítása, a nyirokkeringés segítése a gyógyítás  fontos tevékenysége. A megfelelő lábmasszázs a reflex - mikro -zónákon keresztül serkenti a belszervek működését, a keringést, a mentális funkciókat, az immunrendszer működését.

 •  Olajos masszázsok

Az olajos masszázsok hatása erősebb, mint a síma reflexmasszázsé. Az alkalmazott olajok, olajösszetétel az alkat megállapításához, az ayurveda elméletének és gyakorlatának megfelelően történik. Ezek az olajok, s a benne felhasznált gyógynövények nemcsak helyileg hatnak, hanem a dosák rendszerén keresztül az egész szervezet egyensúlyát állítják helyre.

 •  Bőrgyógyászati és orvosi természetgyógyászati konzílium

A keleti gyógyászati és a nyugati gyógyászati szemlélet az adott betegség, elváltozás más idősíkjában elemzi a történéseket. Ezért fontos, hogy egy adott betegség, pathológiás folyamat több szemlélet szerint is elemzésre, megértésre kerüljön. A természetgyógyászati, a keleti egészségfilozófián alapuló szemlélet és tudás hatékonyan egészíti ki a nyugati orvoslási lehetőségeket - nem kisebbítve azokat. Ezért javasolt, hogy meglévő betegségeink esetében mindkét tudomány eredményeit igénybe vegyük.

 •  Egyéni komplex kezelési terv, második orvosi szakvélemény

A betegség egy folyamat, egyszeri beavatkozással nem szüntethető meg. Csodák nincsenek, csak hasznos tudás a mi oldalunkról, türelem és gyógyulni akarás a beteg oldaláról. Ezért meg kell beszélni, s le kell írni azt a tervet, amely alapján a kezelés történik, s az eredmények várhatóak.

 •  Lábápolással kapcsolatos szaktanácsadás
 A lábunk nemcsak teherhordó eszköz, hanem fontos diagnosztikai terület, amely mutatja az egész szervezet állapotát. Ezért érdemes arra fordítani az időt, hogy megbeszéljük, mi látható és tapintható rajta, mit javaslunk
 

lab2-horz3.jpg